Tiket WINNER [CROSS] TOUR IN KUALA LUMPUR Untuk CAT2 & CAT3 Habis Dijual!!

WINNER [CROSS] TOUR IN KUALA LUMPUR
WINNER akan mengadakan Konsert Solo yang Hebat pada Januari 2020

Kumpulan pemuda Korea yang terkenal, WINNER telah mengumumkan KUALA LUMPUR sebagai salah satu destinasi konsert jelajah dunia mereka yang bertajuk WINNER [CROSS] TOUR. Konsert ini akan diadakan di Axiata Arena pada 18 Januari 2020. Dikatakan bahawa WINNER akan mengejutkan peminat dengan banyak persembahan yang segar dan baru. Peminat mereka amat menantikan konsert ini yang akan membawa mereka tiba di Malaysia.

WINNER, yang terdiri daripada empat jejaka muda yang dianggotai oleh YOON, JINU, HOONY dan MINO, mula meningkat popular di seluruh dunia sejak penampilan pertama mereka pada tahun 2013. Awal tahun ini, mereka banyak meungguli carta muzik utama dengan judul lagu “Ah Yeah” dan 5 bulan kemudian kembali dengan album baru <CROSS> demhan tajuk lagu utama “SO SO” yang telah meraih lebih 4 juta tontonan dalam masa kurang dari seminggu selepas ia dikeluarkan.

HOONY, mood maker, akan mengadakan tarian Flamenco, yang berunsurkan tarian Latin yang sangat kuat di dalamnya, sementara ahli, JINU akan mempamerkan vokalnya yang lembut dan manis dengan menyanyikan lagu romantis berkenaan cinta untuk pengakuan cintanya kepada peminat. Rocker YOON, tentu saja akan menunjukkan cintanya dengan versi rock dan menyanyi bersama peminatnya! MINO yang sentiasa mempunyai kehebatan aura penghibur yang unik akan menunjukkan sisi yang berbeza dengan menyanyi dan rap kepada peminat tercintanya.
WINNER [CROSS] TOUR IN KUALA LUMPUR akan diadakan pada 18 Januari 2020, 6PM di Axiata Arena. Tiket berharga RM717 (VIP Standing / Duduk), RM657 (CROSS Zone), RM587 (CAT 1), RM487 (CAT 2) dan RM287 (CAT 3). Harga yang dinyatakan di atas tidak termasuk yuran pemprosesan RM4. Sehingga kini, tiket CAT 2 dan CAT 3 habis dijual. Bagi mereka yang ingin menyaksikan WINNER membuat persembahan secara langsung, sila bertindak segera sebelum tiket habis! KLIK SINI untuk pembelian tiket.
Setiap transaksi hanya membenarkan pembelian sehingga 8 tiket dan setiap pemegang tiket VIP berhak menuntut album baru <CROSS>. Di samping itu, pemegang tiket bertuah VIP yang terpilih akan mendapat autograf daripada anggota WINNER pada album mereka semasa sesi autograf tertutup di Malaysia.

Maklumat lanjut mengenai acara peminat kipas susah mati (diehard fans) akan dikongsikan tidak lama lagi oleh penganjur. Silakan lawati Facebook, Twitter dan Instagram iMe MY untuk maklumat lanjut!
Share on facebook
Share on twitter