EXO Kembali ke Malaysia hujung tahun ini dengan membawa anda ke dunia “EXO Planet #5 – EXplOration in Kuala Lumpur 2019”

EXO Kembali ke Malaysia hujung tahun ini dengan membawa anda ke dunia “EXO Planet #5 – EXplOration in Kuala Lumpur 2019”
Dipersembahkan oleh Platform Rebat pertama di Malaysia  GETBATS, yang dianjurkan oleh Star Planet, Raja K-Pop, EXO yang tidak dapat ditandingi kehebatannya, akan kembali ke Malaysia untuk mempersembahkan Planet kelima mereka yang bertajuk “EXPLOration” di Axiata Arena Bukit Jalil pada 14 Disember 2019, pukul 6 petang.
EXO Planet #5 – “EXPLOration” bermula dengan 6  konsert di Seoul pada Julai lalu dan telah menjelajah sehingga ke Hong Kong, Filipina, Singapura, Thailand, Taiwan, Jepun, dan banyak lagi. Konsert di Malaysia telah menjadi acara yang sangat dinanti-nantikan dan mengujakan buat peminat-peminat EXO di Malaysia yang sudah lama menantikan jejaka-jejaka kacak ini kembali membuat persembahan yang hebat di sini.
Konsert EXO sentiasa dibuat dengan teliti dengan tema puisi naratif yang hebat dan gaya unik yang unik, dilengkapi dengan kuasa muzik yang menderu dan persembahan tarian yang memukau.
Teruskan meningkatkan standard, pelancongan baru ini akan menjanjikan menjadi pengalaman muzik yang mempamerkan reka bentuk panggung yang menaikkan bulu roma anda serta kesan audio-visual yang mengagumkan. Peminat akan dapat menyaksikan persembahan lagu-lagu yang menakjubkan dari album penuh EXO, ‘Do not Mess Up My Tempo’, serta album ‘Love Shot’ mereka. Ianya adalah usaha untuk menarik perhatian di kalangan EXO-Ls.
Kumpulan ini telah popular sejak awal kemunculan mereka lagi sejak hari debut mereka dan merupakan salah satu kumpulan idola lelaki paling berjaya dalam industri K-pop. Mereka telah merekodkan jualan album sebanyak 10 juta dan memenangi banyak anugerah muzik di Korea Sealatan selama 5 tahun berturut-turut.

Pembelian Tiket Terawal yang dijadualkan pada 8 November akan dibuka secara eksklusif kepada ahli GETBATS. Daftarkan diri anda di sini –>> GETBATS untuk  anda layak mendapatkan keistimewaan ini.

Terma & Syarat:

(1) Pendaftaran ahli GETBATS hendaklah antara 30 Okt hingga 3 Nov 2019. Pendaftaran ahli tidak menjamin pembelian tiket yang berjaya.
(2) Pembelian tiket Terawal adalah dengan had tiket dan tertakluk kepada asas siapa cepat dia dapat.
(3) Anda akan mendapat ID Ahli GETBATS selepas pendaftaran. ID ahli akan menjadi Kod Pembelian Tiket Prioriti Anda.
(4) SATU ID sah untuk pembelian satu kali dan terhad kepada 2 tiket sahaja
(5) Pembelian Prioriti sah untuk Pembelian secara Online sahaja dari pukul 11 pagi – 5 petang, atau sehingga stok habis.

Jualan Tiket Awam akan bermula pada 11 November 2019, pada pukul 11 pagi dan seterusnya:

(1) Harga tiket dalam Ringgit Malaysia dan tertakluk kepada bayaran fi tiket RM4.
(2) Tiket boleh didapati melalui Pembelian secara Online hanya melalui www.myticket.asia
(3) Had kepada 6 tiket bagi setiap transaksi.
(4) Ahli Star Palnet akan diberikan 1x Reward Point untuk setiap RM1 yang dibelanjakan untuk tiket. Mata Ganjaran hanya akan diberikan untuk pembelian yang dibuat selepas anda berjaya mendaftar keahlian.

Sumber: Star Planet
Share on facebook
Share on twitter