SEVENTEEN kembali ke Kuala Lumpur untuk konsert jelajah mereka SEVENTEEN WORLD TOUR IN KUALA LUMPUR pada 22 Februari 2020. Tiket dilancarkan secara rasminya pada 02 November!

SEVENTEEN kembali ke Kuala Lumpur untuk konsert jelajah mereka SEVENTEEN WORLD TOUR <ODE TO YOU> IN KUALA LUMPUR pada 22 Februari 2020.
Tiket dilancarkan secara rasminya pada 02 November!
SEVENTEEN, kumpulan idol lelaki Korea Selatan yang popular, akan membawa “ODE TO YOU” ke Kuala Lumpur tahun depan. SEVENTEEN WORLD TOUR <ODE TO YOU> IN KUALA LUMPUR akan diadakan di Axiata Arena pada 22 Februari 2020. Kali ini, ianya akan menjadi kali ketiga konsert mereka di Malaysia dan menjadi yang pertama di Axiata Arena di Malaysia. Sejak mereka mengumumkan untuk membawa Jelajah SEVENTEEN ke Malaysia, CARAT (peminat SEVENTEEN) telah menjangkakan untuk mendapatkan harga butiran tiket. Penganjur, iMe MY, baru saja mengumumkan bahawa tiket itu akan dijual secara rasmi pada 02 November di Atria Shopping Gallery dari pukul 11 ​​pagi dan seterusnya.
SEVENTEEN memulakan jelajah mereka <ODE TO YOU> di Seoul selama 3 hari pada bulan lepas. Tiket konsert untuk persembahan selama 3 hari itu habis dijual dengan cepat. Ini membuktikan populariti mereka yang tidak boleh disangkalkan. 13 ahli yang terdiri daripada S.coups, Jeonghan, Joshua, Jun, Hoshi, Wonwoo, Woozi, 8, Mingyu, DK, Seungkwan, Vernon dan Dino telah memberikan persembahan yang indah yang tidak dapat dilupakan semua peminat malam itu.
Nama jelajah konsert ini <ODE TO YOU> sebenarnya istimewa dan bermasksud “lagu untukmu”. Di samping itu, baru-baru ini mereka mengeluarkan album ketiga mereka yang bertajuk “An Ode” dimana 11 daripada lagu-lagu itu telah dicipta oleh Woozi (salah seorang anggota SEVENTEEN) dan Bumzu. Penyertaan ahli-ahli lain dalam menyusun lirik lagu “FEAR” dan “HIT” telah menarik perhatian orang ramai. Konsep gelap dan koreografi mereka yang sentiasa menjanjikan yang terbaik dipersembahkan dalam comeback terbaru mereka yang telah mempamerkan sisi seksi mereka yang menjadikan peminat menggilai mereka.
Lawatan SEVENTEEN WORLD WORLDWIDE <ODE TO YOU> IN KUALA LUMPUR akan diadakan di Axiata Arena pada 22 Februari 2020, pada pukul 7 malam. Tiket akan dijual pada harga RM687 (Berdiri dan duduk), RM587 (Zon ODE), RM587 (CAT 1), RM487 (CAT 2) dan RM287 (CAT 3) tidak termasuk yuran pemprosesan RM4. Tiket secara rasmi akan dijual di Centre Court, Atria Shopping Gallery, Petaling Jaya pada 02 November 2019 dari jam 11 pagi hingga 4 petang dan jualan tiket dalam talian akan dibuka pada hari yang sama mulai 6 petang dan seterusnya. Peminat yang membeli tiket di pelancaran mall akan dapat menuntut poster edisi terhad. Siapa cepat, dia dapat. Setiap orang berhak untuk membeli sehingga 6 tiket bagi setiap transaksi. Pembayaran pada hari pelancaran hanya boleh dibuat dengan menggunakan kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Atas alasan keselamatan, iMe MY tidak menggalakkan CARAT untuk beratur semalaman dan berharap peminat akan membeli tiket secara selamat sepanjang proses. Mereka juga menggesa para peminat untuk tidak membeli tiket dari mana-mana pihak ketiga atau penjual semula untuk mengelakkan membeli tiket palsu. Untuk maklumat lanjut mengenai konsert, sila teruskan dengan platform media sosial iMe MY!
SEVENTEEN WORLD TOUR <ODE TO YOU> DI KUALA LUMPUR
DATE: 22.02.2020
TIME: 7PM
VENUE: Axiata Arena, KL
PRE JUALAN
TARIKH: 02.11.2019
TIME: 11AM – 4PM (ONLINE JUAL: 6PM)
NASIHAT: GALERI SHOPPING ATRIA, PJ
HARGA TIKET: RM687 / RM587 / RM487 / RM287
TIKETING: WWW.TICKETCHARGE.COM.MY
HOTLINE: +603 9222 8811
YURAN PEMPROSES: RM4.00 (setiap tiket)
TIKET PEMBELIAN: 6 TIKET (setiap orang)
Share on facebook
Share on twitter