Menangi tiket “MXM Match Up Fan Meeting” di JOOX!

 
Kami menyeru peminat-peminat MXM!! Duo berbakat Lim Young Min dan Kim Dong Hyun dari rancangan reality Produce 101 Season 2 ini bakal menjejakkan kaki ke Malaysia buat pertama kalinya dalam acara Match Up Fan Meeting pada cuti umum Hari Pekerja akan datang.  Yeehaaa!! Adakah korang bersedia untuk menyaksikan persembahan mereka secara langsung di depan mata? Dapat bayangkan tak? Dapat tak??
 
Nak jumpa mereka? Teringin sangat nak jumpa kedua jejaka kacak ini tak? Tapi duit pula tak cukup? Ha… Ini kami ada berita baik untuk peminat MXM di luar sana.
JOOX ingin memberikan 7 pasang tiket “MXM Match Up Fan Meeting in Malaysia” kepada peminat mereka yang bertuah. Best kan? Best kan? 
 
Bagaimana caranya? Mudah saja. Stream senarai lagu (playlist) “Best of MXM”  di aplikasi JOOX anda sebanyak mana yang anda mampu. Pendengar PALING BANYAK akan berpeluang untuk MENANG! 
 
Klik Sini untuk Stream —>> Best of MXM
 
Senarai hadiah:
Top 3: Sepasang tiket berharga RM455.50 (3 pemenang)
Ke-4 & Ke-5: Sepasang tiket berharga RM385.50 (2 pemenang)
Ke-6 & Ke-7: Sepasang tiket berharga RM255.50 (2 pemenang)
 
Pertandingan akan berakhir pada 18hb April 2018. Apa lagi? Cepat stream sekarang. Jangan ketinggalan. Nanti tak dapat jumpa oppa~ *JOOX Malaysia berhak atas semua perkara untuk pertandingan ini.
 
JOOX adalah satu aplikasi muzik yang menghubungkan anda dengan muzik kegemaran anda setiap masa, di mana jua anda berada. JOOX bukan setakat stream dan muat turun lagu jer.. Malah JOOX ada majalah or berita-berita hangat berkenaan artis kegemaran korang. Ada video secara langsung (Live Stream) macam MAMA itu hari. Ada lirik lagi masa lagu dimainkan. Boleh karaoke juga pada yang suka berangan nak jadi artis tu. Hehehe! Haa, best kan aplikasi ini? Rugi siapa yang tak ‘install’ lagi kat telefon pintar korang. JOOX juga boleh dilawati di laman sesawang (website) http://www.joox.com.
 
 
Maklumat Lanjut berkenaan MXM Fan Meeting Tour “Match Up”
 
Tarikh : 1hb Mei 2018
Masa : 6.00 ptg
Lokasi : HGH Convention Centre
Harga Tiket & Kategori:  Premium RM450 *tiket terhad / VIP RM380 / CAT 1 RM250
*kesemua tiket adalah tempat duduk bernombor dan harga tiket termasuk 6% GST tetapi tidak termasuk fee memprosesan RM4.
*seorang pembeli akan dihadkan pembelian tiket kepada 4 tiket sahaja.

 

Penjualan tiket telah bermula pada 14 Mac 2018, jam 10.00 pagi melalui laman web TicketCharge, pejabat TicketCharge, cawangan terpilih Speedy Video, Rock Corner, The School by Jaya One, kaunter informasi di Mines Shopping Mall dan 1 Shamelin.  Bagi mereka yang berada di luar Kuala Lumpur boleh mendapatkan tiket di Eden Ultimate (Kuantan) dan Blonde Brunette (Penang) atau telefon ke hotline TicketCharge 03-9222 8811.
Acara ini dianjurkan oleh IME Malaysia dan Warner Music Malaysia.
 
Share on facebook
Share on twitter