Tonton Anugerah Drama Korea 2015 secara langsung pada aplikasi V!

Kepada kipas-susah-mati drama Korea jangan lepaskan peluang bagi menyaksikan Anugerah Drama Korea 2015 melalui aplikasi V yang akan disiarkan secara langsung pada 9 Oktober.
Acara gilang-gemilang Anugerah Drama Korea 2015 dijadual bermula pada 5:00 PM MST, namun aplikasi V memberi peluang kepada pengguna di seluruh dunia untuk menyaksikan siaran eksklusif sebelum, semasa dan selepas berlangsungnya acara berkenaan. 
Kesemua acara seperti sambutan ketibaan para selebriti di karpet merah, aksi di sebalik tabir dan majlis penuh anugerah akan disiarkan secara live streaming ke seluruh dunia. Sarikata di dalam bahasa Inggeris akan disediakan untuk penonton antarabangsa agar tidak ketinggalan untuk menyaksikan acara gilang gemilang ini.
Antara kategori yang menjadi perhatian ramai ialah kategori Drama Terbaik, Skrip Terbaik dan Pelakon Lelaki Terbaik. Drama yang tercalon untuk kategori Drama Terbaik ialah Kill Me Heal Me, Producer, Yongpal, Misaeng dan Heard It Through The Grapevine.
Pelakon-pelakon lelaki dan wanita terhebat Korea, bersama bintang-bintang K-pop yang terkenal dijangka akan menghadiri majlis itu, termasuklah Kim Soo-hyun, Kim Tae-hee, Chan-yeol dari kumpulan EXO dan Sooyoung dari Girls’ Generation. Lebih menarik lagi, salah seorang daripada bintang berkenaan akan membuat kejutan menjadi hos bagi siaran selepas berlangsungnya majlis berkenaan, eksklusif untuk pengguna aplikasi V sahaja.

Jadual V LIVE Anugerah Drama Korea 2015:
15:30 – 16:00 Siaran langsung sambutan pra majlis
16:00 – 17:00 Siaran langsung Karpet Merah
17:00 – 19:00 Siaran langsung Majlis Anugerah

Pautan ke aplikasi V Live bagi Anugerah Drama Korea 2015
PC : http://www.vlive.tv/video/2270
Mudah alih : http://m.star.naver.com/staronair/special/1130/end