BTS Menang di ‘Show Champion’ Beri Ucapan Video dari Malaysia

BTS, Show Champion, Malaysia, 2015, Sabah

Kumpulan BTS telah datang ke Malaysia awal sebulan sebelum konsert mereka di sini. Kedatangan mereka kali ini dirahsiakan dan kami perasan dari tweet bergambar mereka yang jelas menunjukkan persekitaran di sini.
Negeri Sabah sekali lagi menjadi tumpuan artis Korea pada tahun ini. Pada bulan April, kita dikejutkan dengan Davichi dan Ailee membuat persembahan sementara band Royal Pirates pula datang pada awal bulan Mei.
Kemungkinan besar kumpulan BTS yang terdiri dari 7 ahli ini berada di Sabah untuk penggambaran majalah, buku bergambar atau DVD. (Peminat hendaklah bersedia untuk membeli bila dikeluarkan kelak). Terdapat laporan peminat yang menyatakan mereka berada di tepi pantai dan juga sekitar Kota Kinabalu.
Mereka dikatakan telah tiba pada 10 Mei dan menghabiskan masa dengan melakukan sesi penggambaran. Mereka dijadualkan muncul dalam rancangan muzik Show Champion yang disiarkan setiap Rabu dan BTS telah diumumkan sebagai pemenang pada minggu ini. Tetapi mereka tidak dapat mengambil trofi disebabkan dalam penerbangan pulang ke Korea. Tahniah kami ucapkan kepada mereka.
Show Champion menyiarkan persembahan mereka dengan lagu I Need U yang telah dirakamkan terlebih dulu dan juga video ucapan kemenangan mereka yang dirakamkan di sini.

Ini pula tweet dari twitter rasmi program Show Champion.
5월 13일 쇼챔피언 ‘챔피언송’은? 방탄소년단의 <I NEED U>입니다! 방탄소년단은 해외스케줄 관계로 자리에 함께하지 못했는데요~ 첫 챔피언송을 수상한 방탄소년단의 1위를 진심으로 축하드립니다^^ pic.twitter.com/lx5hDqiFNH

— SHOWCHAMPION (@showchampion1) May 13, 2015

Sementara itu, berikut ialah tweet-tweet dari BTS berlatar belakangkan pemandangan di sini.
— 방탄소년단 (@BTS_twt) May 12, 2015
아!!!!!!!! 1위라니….. 여기서 소식을 듣고 제이홉은 또 아미가 만들어주신 상에 눈물을 흘립니다 뚝뚝 ㅠㅠㅠ…. 감사합니다!! 더 열심히 할께요 아미 쪽쪽 #INEEDU pic.twitter.com/Q6zRs5qVrW
— 방탄소년단 (@BTS_twt) May 12, 2015
고마브다 고마브다 완전 고마브다 우리 아미!!! 내가 사랑하는거 알져?? 사랑해여 아미이이이이이~~~!!!!! pic.twitter.com/idP3vWaTQP
— 방탄소년단 (@BTS_twt) May 12, 2015
김동네아저씨 pic.twitter.com/xs4eU277A0
— 방탄소년단 (@BTS_twt) May 13, 2015
아니 이게 무슨 소리죠!!! 저희가 오늘도!!!!..ㅠ으하 1위를 하다니… 흑… 아미 여러분들 정말 사랑합니다 !!! 진짜 아니쥬 활동 미친듯이 열심히 할께요 .. 가자 방탄!! #INEEDU pic.twitter.com/E3HDpVtn0z
— 방탄소년단 (@BTS_twt) May 13, 2015
Bagi yang belum lagi mendapatkan tiket untuk ke konsert mereka di sini bulan Jun ini, bertindak lah sekarang sebelum terlewat.

Ikuti kami di :