Lima Babak Yang Tak Boleh Dilupakan Dalam Running Man

 Lima Babak Yang Tak boleh Dilupakan Dalam Running Man
Pernah tak bayangkan apabila Kim Jong Kook yang tiada rasa belas kasihan, Haha yang lucu, Song Ji Hyo yang licik, Jee Seok Jin yang banyak muslihat dan Lee Gwang Soo yang pandai bermain kotor, bergabung mempersembahkannya secara langsung? Kami yakin pasti ada gimik dan detik-detik lucu yang pasti akan membuat anda tertawa.  
“Race Start Season 2” yang akan diadakan di Malaysia pada November ini melibatkan lima-lima mereka, undi dan kongsikan babak-babak lucu yang anda mahu lihat secara langsung ketika konsert secara langsung nanti. Berikut adalah detik di dalam siri Running Man yang kami rasa tidak boleh dilupakan.
 
 
1) HAHA MENJADIKAN LAPORAN CUACA KE PERINGKAT YANG SETERUSNYA
 
Maklumat Tambahan
Episod: 20
Permainan: Laporan Kaji Cuaca Ekstrem
Tetamu: Kim Hee Chul
Dalam babak ini, Haha perlu menyampaikan laporan kaji cuaca dalam masa 5 minit dengan perasaan yang menyampah, marah dan gila pada yang sama dia perlu menahan angin, salji dan air yang kuat disimbah ke muka. Pada masa itu juga Haha juga berusaha untuk menang ke atas dua lawan yang berdaya saing iaitu Song Ji Hyo dan Gary.
 
 
2) TAHAP KETAKUTAN : LEBIH 9000!
Maklumat Tambahan
Episod: 69
Permainan: Memburu Belalang / Jae Suk (Acara menanggalkan tag nama)
Tetamu: Choi Min Soo
 
Di dalam babak ini, Haha dan Kwang Soo membuat mimik muka yang over apabila mereka melihat Choi Min Soo turut sama menyertai mereka dalam permainan. Choi Min Soo, Pemburu Running Man datang kembali bagi membalas dendam terhadap Yoo Jae Suk kerana telah berpaling tadah darinya dalam episod 53.
 
3) SPLIT TERAGUNG PADA ABAD INI
Maklumat Tambahan
Episod: 96
Permainan: Pertandingan Bola Sepak Adiwira Running Man (Running Man melawan Park Ji Sung dan Kwang Soo)
Tetamu: Park Ji Sung
 
Di dalam babak ini, Gary cuba mematahkan serangan kapten Park, namun cubaannya gagal dan menyebabkan kakinya terkangkang ‘split’ dan seluarnya terkoyak. Ketika permainan seterusnya, beliau berasa ragu-ragu untuk bermain melawan Kapten Park.
 
 
4) NO PANTS NO GAIN (Tiada Seluar Tiada Keuntungan)
Maklumat Tambahan
Episod: 126
Permainan: Perlawanan Antara Bintang
Tetamu: Choi Ji Woo
 
Ini merupakan saat paling kelakar Kwang Soo di dalam Running Man. Dia berlari dengan seluarnya terjatuh ketika berlawan dengan Choi Ji Woo. Seluarnya telah terkoyak ketika berlawan dengan Jong Kook di awal permainan dan ini menyebabkan dia berada dalam babak yang lucu ini.
5) CELUPKANNYA SEPERTI OREO
Maklumat Tambahan
Episod: 206
Permainan: Menyelesaikan Segitiga Misteri
Tetamu: Myung Hoon, Danny Ahn, Eun Ji Won, Moon Hee Joon, Kai, Se Hun, So You, Tae Min 
Terdapat beberapa babak yang memalukan di dalam episod ini, tapi tiada yang boleh dibandingkan dengan perlawanan gusti lumpur antara Sparta Kook dan Yoomes Bond. Disebabkan kekuatan Sparta Kook yang luar biasa, kekalahan Yoomes Bond sudah dapat dijangka. Tetapi Sparta Kook mahu mendera beliau dengan lebih lama. Sparta Kook telah memaksa beliau untuk mandi di dalam lumpur; menghayun dan memalukannya di depan kamera pada masa yang sama dia turut mengejek Sparta Kook secara lisan.
 
 
Sekarang anda dah pun menonton lima babak lucu itu, lihatlah secara langsung pada 1 November 2014 ini dengan lima bintang Running Man Jee Suk Jin, Kim Jong Kook, Haha, Lee Kwang Soo dan Song Ji Hyo. Nantikan setiap seorang dari mereka untuk menghibur dan memberikan kejutan kepada anda dengan telatah lucu mereka dalam permainan mencabar yang disediakan di atas pentas nanti.
 
 
“Race Start Season 2 In Malaysia” dibawakan kepada anda oleh One HD. Tiket sedang  dijual sehingga tarikh acara. Tiket berharga RM732 (VIP), RM 502 (CAT 1 Rockzone), RM 502 (CAT 1), RM 432 (CAT 2), RM 303 (CAT 3), RM 202 (CAT 4). Untuk keterangan lebih lanjut berkenaan Konsert Running Man di Malaysia sila ke ejen tiket rasmi atau laman Facebook One HD.
 
 
Join kami di:
Share on facebook
Share on twitter