Tweet dan Gambar dari kumpulan VIXX sepanjang berada di Malaysia

Kumpulan idola VIXX telah datang ke sini untuk mengadakan VIXX 1st Global Showcase 2013 “The Milky Way” Live in Kuala Lumpur pada bulan Oktober yang lalu.
Mereka terdiri daripada N, Leo, Ken, Ravi, Hongbin dan Hyuk. Mereka mempunyai akaun twitter individu dan juga berkumpulan. Di sini kami kumpulkan tweet-tweet mereka sepanjang berada di sini.
[N] THE MILKY WAY yang paling dinanti. Akhirnya akan [email protected]@!!!!! Starlights Malaysia, mari kita jumpa esok~~ ke N-night!!

ravi vixx malaysia the milky way
[Ravi] Lagu cadangan hari ini! Turn Up The Music!! Dehet.
vixx showcase the milky way malaysia
Saya Rovix. Ejen-ejen VIXX sedang bersiap sedia untuk bertemu ejen-ejen Starlight Malaysia buat kali pertama melalui 131020 showcase global #THE_MILKY_WAY
Saya Rovix. Jadual pertama 131020 #THE_MILKY_WAY di Malaysia telah tamat dengan selamat. Terima kasih di atas sokongan ejen Starlight Malaysia!

[N] Memandangkan hari ini ialah hari pertama, kemajuan dan persembahan terasa kekurangan!! Walaupun begitu, sorakan dari Starlights Malaysia masih lagi [email protected]@!!!!! Kami akan tunjukkan imej yang lebih baik minggu depan, jumpa anda di Osaka-Tokyo! N-night~~ (^o^)/

Kredit terjemahan ; [realVIXXtweets]

Ikuti kami di:
Share on facebook
Share on twitter