Gambar Kim Jin Sung sebagai hos undangan di 8TV Nite Live

Selepas kemunculan Kim Jin Sung dalam program 8TV Nite Live beberapa minggu yang lalu. Dia kembali menjadi tetamu undangan pada siaran Selasa pagi yang lepas bersama pengacara Jeremy dan Nadia Nazir.
Memang kelakar habis lah episod ini macam biasa sebab JS bercakap dalam bahasa Melayu sementara Jeremy dan Nadia dalam bahasa Inggeris. Selain berbual dan menjawab soalan melalui laman bual interaktif mereka juga menerima panggilan untuk menjawab kuiz memenangi barangan esklusif drama Autumn Di Hatiku.

Jom tengok gambar-gambar JS yang kami jumpa di laman Facebook TonTon.

Dari Facebook JeremyHad Kim Jin Sung on 8TV Nite Live with Nadia Nazir earlier this morning! ‪#‎autumndihatiku‬ ‪#‎jeresays

Jika anda terlepas episod minggu ini bersama JS yang menjadi hos bersama Nadia dan Jeremy, sila tengok di Tonton ya! Mungkin lepas ni JS boleh lah jadi salah seorang pengacara untuk program ini.

Terima kasih kerana membaca. Tekan butang LIKE di bawah dan kongsikan bersama rakan-rakan anda ya. Sila LIKE Buletin Kpop di Facebook dan ikut @buletin_kpop di twitter untuk perkembangan terkini.
Share on facebook
Share on twitter