Gambar di sekitar Pelancaran Jualan Tiket Running Man

Hey para runners! Sudah dapatkan tiket anda untuk menyaksikan Kim Jong Kook, Gary, HaHa dan Ji Suk Jin? Kami nak memberikan maklumat terkini yang berlalu semasa sesi pra-jual Ahad lepas.
Tiket:
PREMIUM : hampir habis dijual, ada kurang dari 100 tiket yang tinggal (tiket premium dijual sebanyak 250 daripada 350 yang diperuntukkan)
VIP : hampir 200 tiket dijual semasa hari tersebut.
Bagi mereka yang belum membeli tiket lagi, boleh hubungi talian 03-5613 1477 atau emel kepada [email protected] untuk menempah tiket-tiket tersebut. Tiket-tiket ini hanya boleh dibeli melalui Big Pocket sementara tiket untuk pakej RM369, RM269 dan RM169 boleh didapati melalui TicketCharge.

Perkembangan lain:

1. Atas sebab keselamatan, peminat yang menunggu pada malam sebelum itu telah diminta pulang oleh pihak keselamatan KWC. Peminat telah mula beratur seawal 4 pagi lagi sebelum jualan bermula pada pukul 11 pagi. Wah, mesti mereka sahur di sana.
2. Seramai 300 peminat hadir semasa hari jualan, ada ibu bapa yang turut beratur dan ada juga yang turut membeli tiket premium untuk keluarga masing-masing (, untunglah)
3. Jualan bermula seawal 10.30 pagi dan tamat kira-kira 2 jam kemudian.
Untuk sebarang perkembangan mengenai Race Start in Malaysia! Running Man Fan Meeting sila ikuti laman facebook Big Pocket Group.

Terima kasih kerana membaca. Tekan butang LIKE di bawah dan kongsikan bersama rakan-rakan anda ya. Sila LIKE Buletin Kpop di Facebook dan ikut @buletin_kpop di twitter untuk perkembangan terkini.

Share on facebook
Share on twitter